Blender'da uzmanlaşılırsa iş imkanı olur mu?

Ahmet40218

Hectopat
Şu an Blender öğreniyorum ama 3 yıldırda abobe Photoshop üstünde manipülasyon çalışmaları satıyordum ama 3 yılda 5000 TL gibi bir para kazandım ve işi ajanslarda çalışacağım yaşa geldiğimde bakmaya karar verdim. Şimdi de modelleme öğreniyorum. 2 işi bilip kendimi oyun piyasasına atmak istiyorum. Şu an Low poly oyunlar yapabiliyor ama ileride daha da gelişeceğime inanıyorum. 17 yaşındayım sizce iş imkanı var mıdır?
Bu arada yaptığım modeller bunlar.

Modelleriniz bence hoş. Hem Low poly hem de high Poly'de is bulabilirsiniz. İlk başlarda küçük oyun gruplarına katılır indie oyunlara model yaparsınız. Tecrübelendikce gelişir zaten.

3 yılda 5000 TL az değil mi?

İyi gidiyor gibisin tabii ki iş imkanı olur kendini geliştirmeye devam et.

Lise 3 olmalısın. Hedefin ne?
Abi bu işler üstünde kendimi geliştirip uzmanlaşmak istiyorum grafik tasarımdıda şimdi modleleme vb. okuluna gitmek istiyorum

Şu an Low poly oyunlar yapabiliyor ama ileride daha da gelişeceğime inanıyorum. 17 yaşındayım sizce iş imkanı var mıdır?
Yani yaptıklarınız idare eder, kendinizi çok daha geliştirmeniz lazım. Gerçekten kayda değer bir uzmanlaşmaya sahip olursanız firmaların isteğe göre modellemeler yapıp satabilirsiniz.

Modelleriniz bence hoş. Hem Low poly hem de high Poly'de is bulabilirsiniz. İlk başlarda küçük oyun gruplarına katılır indie oyunlara model yaparsınız. Tecrübelendikce gelişir zaten.
Şu an taylanda yaşayıp iş yaptığımız senior bir adam var kendisi ile yapıyoruz oda oyun çıkartıcak bakalım dolar üstünden satıcak reklam falan olacak yani orta hallide olsa para gelse yine güzel para alıcaz

Yani yaptıklarınız idare eder, kendinizi çok daha geliştirmeniz lazım. Gerçekten kayda değer bir uzmanlaşmaya sahip olursanız isteğe göre modellemeler yapıp satabilirsiniz.
15 gündür blender kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…