Daperial Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Blender'da yaptığım balta modeli substanceta şeffaf oluyor. Dosya Ekleri resim_2022-02-28_170611.png 43,8 KB · Görüntüleme: 56
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Daperial dedi: Blender'da yaptığım balta modeli substanceta şeffaf oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmazsa modeli paylaşabilir misiniz? Buradan cevap yazmam pek kullanışlı olmayacaktır. Size çözümleri deneyip yazmam daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Daperial dedi: Blender'da yaptığım balta modeli substanceta şeffaf oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmazsa modeli paylaşabilir misiniz? Buradan cevap yazmam pek kullanışlı olmayacaktır. Size çözümleri deneyip yazmam daha iyi olur.
KS KS Daperial Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: Hocam sorun olmazsa modeli paylaşabilir misiniz? Buradan cevap yazmam pek kullanışlı olmayacaktır. Size çözümleri deneyip yazmam daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an PC'de değilim geçince atarım sorunum şu şekilde yaptığım modelin UV'sini çıkardım. Substanceda açtım model resimdeki gibi bozuk oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hocam sorun olmazsa modeli paylaşabilir misiniz? Buradan cevap yazmam pek kullanışlı olmayacaktır. Size çözümleri deneyip yazmam daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an PC'de değilim geçince atarım sorunum şu şekilde yaptığım modelin UV'sini çıkardım. Substanceda açtım model resimdeki gibi bozuk oluyor.