Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 YouTube'da şu kanalı gördüm. Udemy'de tavsiye ettiğiniz Blender eğitimleri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021
1 150554 Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 546 Makaleler 3 Çözümler 4 28 Kasım 2021 #2 Yabanci kaynak olarak onerim bu kanal altyazisini acip ya da sadece izleyerek bile cozumleyebilirsiniz.
Yabanci kaynak olarak onerim bu kanal altyazisini acip ya da sadece izleyerek bile cozumleyebilirsiniz.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 150554 dedi: Yabanci kaynak olarak onerim bu kanal altyazisini acip ya da sadece izleyerek bile cozumleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, baya ünlüymüş direk abone oldum.
150554 dedi: Yabanci kaynak olarak onerim bu kanal altyazisini acip ya da sadece izleyerek bile cozumleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, baya ünlüymüş direk abone oldum.
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #4 Hiç Udemy'ye girmeyin bence. Linkini verdiğiniz youtube kanalı gayet güzel ve yeterli gibi duruyor. Sadece ders olarak odaklanmayın youtube dışında da kendiniz bir şeyler yapmaya çalışın. Bu yöntemle daha kalıcı olur diye düşünüyorum.
Hiç Udemy'ye girmeyin bence. Linkini verdiğiniz youtube kanalı gayet güzel ve yeterli gibi duruyor. Sadece ders olarak odaklanmayın youtube dışında da kendiniz bir şeyler yapmaya çalışın. Bu yöntemle daha kalıcı olur diye düşünüyorum.