P petrodiesallo Attopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 47 4 Temmuz 2024 #1 Blue switch klavyemin switchleriyle değiştireceğim ama ellemeye de korktum açıkçası bozmak istemiyorum.
Blue switch klavyemin switchleriyle değiştireceğim ama ellemeye de korktum açıkçası bozmak istemiyorum.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 4 Temmuz 2024 #2 petrodiesallo dedi: Blue switch klavyemin switchleriyle değiştireceğim ama ellemeye de korktum açıkçası bozmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Lehimlidir. Artı 0 Eksi
petrodiesallo dedi: Blue switch klavyemin switchleriyle değiştireceğim ama ellemeye de korktum açıkçası bozmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Lehimlidir.
KS KS P petrodiesallo Attopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 47 5 Temmuz 2024 #3 Vınnnn dedi: Hayır. Lehimlidir. Genişletmek için tıkla... Lehimleri söküp yeni switchi lehimlesem bir sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Hayır. Lehimlidir. Genişletmek için tıkla... Lehimleri söküp yeni switchi lehimlesem bir sıkıntı olur mu?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 5 Temmuz 2024 #4 petrodiesallo dedi: Lehimleri söküp yeni switchi lehimlesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok zor. Onun yerine yeni klavye almanizi öneririm. Blic çöp. Artı 0 Eksi
petrodiesallo dedi: Lehimleri söküp yeni switchi lehimlesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok zor. Onun yerine yeni klavye almanizi öneririm. Blic çöp.
KS KS P petrodiesallo Attopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 47 5 Temmuz 2024 #5 Vınnnn dedi: Çok zor. Onun yerine yeni klavye almanizi öneririm. Blic çöp. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Çok zor. Onun yerine yeni klavye almanizi öneririm. Blic çöp. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.