Blic T60 %60'lık klavye çalışmıyor

spunkram6708

Femtopat
Daha fazla  
Blic T60 %60'lık bir klavye almıştım 5 ay önce falan eski evimdeyken kullanıyordum, fakat yeni eve taşındığımda kendi kutusunda olmasına rağmen bilgisayarıma bağladığımda çalışmıyor. Bunun bir açma kapama kombinasyonu falan mı var bilen varsa yazabilir mi? Kılavuzuna bayağı bir araştırdım fakat bir şey bulamadım onunla ilgili yardım edin.

Kablo bağlantılarını kontrol ettiniz mi?

Ürünün herhangi bir açma kombinasyonu yok diye biliyorum, darbe falan aldıysa bozulmuş olabilir.

Ürünün herhangi bir açma kombinasyonu yok diye biliyorum, darbe falan aldıysa bozulmuş olabilir.
yani darbe almış olması çok düşük bir ihtimal diyebilirim Çünkü Kendi Kutusunda bana geldiği Gibi Sakldım ama Ne yazıkki olmuyor

Bozulmuştur, çok hızlı bozuluyorlar.

yani darbe almış olması çok düşük bir ihtimal diyebilirim Çünkü Kendi Kutusunda bana geldiği Gibi Sakldım ama Ne yazıkki olmuyor
Ben de aynı klavyeye sahibim, 4 aydır falan kullanıyorum. Zaten en ucuz mekanik klavyelerden biri, bende de blue switch olanı var. Zaten bu kadar ucuz bir üründen yüksek performans ve dayanıklılık beklemek pek gerçekçi olmaz. Ben de memnun değilim zaten, çoğu zaman tuşlara 2 kere falan basıyor. Sadece blue switch ve RGB sevdiğim için denemek için aldım, yakın zamanda ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Fazla takılmayın, daha dayanıklı ve performanslı (bunun yanında fiyat da artacaktır tabii) klavyelere yönelmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…