Bende var kullanıyorum 1 yıldır henüz bir problem çıkarmadı blue switch cayır cayır ses veriyor RGB modları falan da iyi dediğim gibi ben kullanıyorum bir sorun çıkmadı memnunum bütçeni artıramıyorsan tercihin olur.
Bende var kullanıyorum 1 yıldır henüz bir problem çıkarmadı blue switch cayır cayır ses veriyor RGB modları falan da iyi dediğim gibi ben kullanıyorum bir sorun çıkmadı memnunum bütçeni artıramıyorsan tercihin olur.
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Almak istiyorsan bu daha garanti bir klavye bence bunu tercih et.
Vergi dahil 700 TL'ye Ak680 var. T60'ı 8 ay kullandım kullandığım en rahatsız edici klavyedir kendisi. Kalitesiz switch ve RGB yazdığı halde bana gelen rainbow olduğu için yazılımı da yok üstüne hot-swap da mevcut değil.
Attığınız RGB değil sanırım RGB olanını yaklşık 1 yıldır kullanıyorum NumLock tuşları bir eksi fakat fiyatına göre düşünürsek alınır. Bulursanız RGB olanı alın.
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Almak istiyorsan bu daha garanti bir klavye bence bunu tercih et.