sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Blic T60 klavyem var. Driver yükledim. Bu hatayı veriyor yardım ederseniz güzel olur. Tamamdır.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2023 #2 sm0w dedi: Blic T60 klavyem var. Driver yükledim. Eki Görüntüle 2052785 Bu hatayı veriyor yardım ederseniz güzel olur. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
sm0w dedi: Blic T60 klavyem var. Driver yükledim. Eki Görüntüle 2052785 Bu hatayı veriyor yardım ederseniz güzel olur. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi?
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Yani nasıl anlayacağım? aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Böyle tek sıra değil beyazdan yeşile geçişi var yan yanalare ve hareketli animasyonları var. aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Bir de snk Switch miş galiba bu nasıldır kalitesi biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Yani nasıl anlayacağım? aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Böyle tek sıra değil beyazdan yeşile geçişi var yan yanalare ve hareketli animasyonları var. aldoria1 dedi: Selam hocam klavye rainbowmu geldi RGB mi? Genişletmek için tıkla... Bir de snk Switch miş galiba bu nasıldır kalitesi biliyor musunuz?
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2023 #4 sm0w dedi: Yani nasıl anlayacağım? Böyle tek sıra değil beyazdan yeşile geçişi var yan yanalare ve hareketli animasyonları var. Bir de snk Switch miş galiba bu nasıldır kalitesi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
sm0w dedi: Yani nasıl anlayacağım? Böyle tek sıra değil beyazdan yeşile geçişi var yan yanalare ve hareketli animasyonları var. Bir de snk Switch miş galiba bu nasıldır kalitesi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız?
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #5 aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Silabordan link:silabor Ziyoulang Rgb T60 Beyaz Klavye Red Swich Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunun siyahı geldi. aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atayım 2 dk bekleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Silabordan link:silabor Ziyoulang Rgb T60 Beyaz Klavye Red Swich Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunun siyahı geldi. aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın. Bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atayım 2 dk bekleyin.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2023 #6 Sizinkinin Switch'leri hangi renk? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #7 aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... sm0w dedi: Genişletmek için tıkla... Renkleri direk böyle geldi ben ayarlamadım. Yani kırmızı falan göremeeim. aldoria1 dedi: Sizinkinin Switch'leri hangi renk? Genişletmek için tıkla... Red swittch de sen driver hakkında yardımcı olru musun? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
aldoria1 dedi: Bir fotoğraf atın bir de nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... sm0w dedi: Genişletmek için tıkla... Renkleri direk böyle geldi ben ayarlamadım. Yani kırmızı falan göremeeim. aldoria1 dedi: Sizinkinin Switch'leri hangi renk? Genişletmek için tıkla... Red swittch de sen driver hakkında yardımcı olru musun?
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2023 #8 sm0w dedi: Silabordan link:silabor Ziyoulang Rgb T60 Beyaz Klavye Red Swich Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunun siyahı geldi. Fotoğraf atayım 2 dk bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki Rainbow model bunun driverı yok. RGB olanın var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
sm0w dedi: Silabordan link:silabor Ziyoulang Rgb T60 Beyaz Klavye Red Swich Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunun siyahı geldi. Fotoğraf atayım 2 dk bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki Rainbow model bunun driverı yok. RGB olanın var.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #9 aldoria1 dedi: Hocam sizinki Rainbow model bunun driverı yok. RGB olanın var. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Onu nasıl anladınız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
aldoria1 dedi: Hocam sizinki Rainbow model bunun driverı yok. RGB olanın var. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Onu nasıl anladınız?
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2023 #10 sm0w dedi: Nasıl ya onu nasıl anladınız. Genişletmek için tıkla... Işık sabit RGB tüm renk Rainbow Max 10 renk. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
sm0w dedi: Nasıl ya onu nasıl anladınız. Genişletmek için tıkla... Işık sabit RGB tüm renk Rainbow Max 10 renk.