NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Blic T60 modelim var, yön tuşlarını ve FN kısayolunu kapatmak istiyorum, direkt alt falan olsa yeterli. Çözüldü: Blic T60 klavyede "@" işareti nasıl yapılır? Bu konudan yön tuşlarını nasıl pasif hale getiriceğimi gördüm. FN kısayolunu bulamadım.
Blic T60 modelim var, yön tuşlarını ve FN kısayolunu kapatmak istiyorum, direkt alt falan olsa yeterli. Çözüldü: Blic T60 klavyede "@" işareti nasıl yapılır? Bu konudan yön tuşlarını nasıl pasif hale getiriceğimi gördüm. FN kısayolunu bulamadım.
bunnydoll.3 Zeptopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2025 #2 NormalVatandas dedi: Blic T60 modelim var, yön tuşlarını ve FN kısayolunu kapatmak istiyorum, direkt alt falan olsa yeterli. Çözüldü: Blic T60 klavyede "@" işareti nasıl yapılır? Bu konudan yön tuşlarını nasıl pasif hale getiriceğimi gördüm. FN kısayolunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... merhaba benim soruma bir bakabilir misin detaylıca yazdım aynı klavyeyi kullanıyoruz sanırım yardımcı olabilirsen sevinirim Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Blic T60 modelim var, yön tuşlarını ve FN kısayolunu kapatmak istiyorum, direkt alt falan olsa yeterli. Çözüldü: Blic T60 klavyede "@" işareti nasıl yapılır? Bu konudan yön tuşlarını nasıl pasif hale getiriceğimi gördüm. FN kısayolunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... merhaba benim soruma bir bakabilir misin detaylıca yazdım aynı klavyeyi kullanıyoruz sanırım yardımcı olabilirsen sevinirim