Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 11 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Bliss OS kurdum fakat kurulum bittikten sonra reboot seçtim ama bootmgr eksik hatası aldım. Şimdi tekrar kurdum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Arkadaşlar Bliss OS kurdum fakat kurulum bittikten sonra reboot seçtim ama bootmgr eksik hatası aldım. Şimdi tekrar kurdum. Ne yapmalıyım?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.867 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 11 Mart 2022 #2 Playstor dedi: Arkadaşlar Bliss OS kurdum fakat kurulum bittikten sonra reboot seçtim ama bootmgr eksik hatası aldım. Şimdi tekrar kurdum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün diske mi kurdunuz? Muhtemelen Windows Bootloader'i BIOS'da üst sıradadır.
Playstor dedi: Arkadaşlar Bliss OS kurdum fakat kurulum bittikten sonra reboot seçtim ama bootmgr eksik hatası aldım. Şimdi tekrar kurdum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün diske mi kurdunuz? Muhtemelen Windows Bootloader'i BIOS'da üst sıradadır.