Bliss OS kurunca Windows gider mi?

Volmestro

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Ben bliss OS kurmak istiyorum ama bir yandan da Windows gider diye korkuyorum. Acaba bliss OS kurunca Windows gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben bliss OS kurmak istiyorum ama bir yandan da Windows gider diye korkuyorum. Acaba bliss OS kurunca Windows gider mi?
Eğer Windows'ta başka bir bölüm oluşturup Bliss'i oraya kurarsanız sıkıntı olmaz.

Disk yönetimi'nden Bliss OS'un kurulacağı bir bölüm oluşturun. 20 GB, 32 GB vs...
Daha sonra bu bölümü "Yeni Basit Birim Ekle" seçeneği ile Bliss OS adlı bir bölüm oluşturun. Dilerseniz harf atayabilirsiniz.

USB bellek ile Bliss OS'u boot ettikten sonra kurma kısmında disk seçmenizi isteyecek. Orada diskin bölümlerinin ismi yazar. "Bliss OS" olarak adlandırdığınız bölümü seçin ve kurulumda ilerleyin.

Windows'a bir zararı olmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu takip ederek kurabilirsiniz.

Dikkat!

Kurulumda disk seçme yerinde Windows ile ilgili bir bölüme müdahale yapmayın. Bunun sonucunda Windows kullanılamaz bir hale gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…