Bliss OS PUBG Mobile açılmıyor

Metonoktaexe

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Zoomda
Daha fazla  
PUBG Mobile'ı yükledim, açmaya çalışıyorum. "Bu uygulama sürekli duruyor" hatası vermekte.

Sistemim:

AMD Athlon 4555 with Dual Graphics,
ATI 256 MB VRAM'lik ekran kartı,
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile'ı yükledim, açmaya çalışıyorum. "Bu uygulama sürekli duruyor" hatası vermekte.

Sistemim:

AMD Athlon 4555 with Dual Graphics,
ATI 256 MB VRAM'lik ekran kartı,
8 GB RAM.
Uygulama ayarlarına gidin ve izinlerin hepsine izin verin. Sanırım dosya izni alamamış.

Bu adımların hepsini teker teker uygulayın.
Telefonu yeniden başlatın.
Ayarlar>uygulamalar>google play hizmetleri>depolama>verileri temizle not: Bu yöntemi yaparsan bilgilerin kayıp olur zaten sana bildirim gelecek yedek alın diye yedek alırsınız artık.
Ayarlar>uygulamalar>pubg Mobile ve izinlere izin ver sonrada verileri ve önbelleği sil.

Ayarlar>uygulamalar>google play hizmetleri>depolama>verileri temizle not: Bu yöntemi yaparsan bilgilerin kayıp olur zaten sana bildirim gelecek yedek alın diye yedek alırsınız artık.
Ayarlar>uygulamalar>pubg Mobile ve izinlere izin ver sonrada verileri ve önbelleği sil.
Şu anda windowstayım androide geçince denerim.
He bu arada pc ye android kurdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı