K Kaanrtx09 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Merhaba, eski bir PC vardı dedim hizlansin Bliss OS kurdum fakat USB'yi çıkarınca çalışmıyor takınca calisiyor. Nasıl cozerim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Merhaba, eski bir PC vardı dedim hizlansin Bliss OS kurdum fakat USB'yi çıkarınca çalışmıyor takınca calisiyor. Nasıl cozerim?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.604 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 25 Şubat 2024 #2 Kurdunuz mu yoksa USB'den mi boot ediyor? Artı 0 Eksi
KS KS K Kaanrtx09 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 Pixel_less dedi: Kurdunuz mu yoksa USB'den mi boot ediyor? Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum ama USB takılıyken kurdum reboot ettiğimde USB yi çıkarmam gerektiğini söylüyordu videoda çıkardım yeniden başlatırken işletim sistemi yuklu değil gibi bı hata aldim Pixel_less dedi: Kurdunuz mu yoksa USB'den mi boot ediyor? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 17088713033957491554219558191576.jpg 101 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Kurdunuz mu yoksa USB'den mi boot ediyor? Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum ama USB takılıyken kurdum reboot ettiğimde USB yi çıkarmam gerektiğini söylüyordu videoda çıkardım yeniden başlatırken işletim sistemi yuklu değil gibi bı hata aldim Pixel_less dedi: Kurdunuz mu yoksa USB'den mi boot ediyor? Genişletmek için tıkla...
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.604 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 25 Şubat 2024 #4 Tekrardan kurun, içinde bir şey yoksa her şeyi silin. Öyle kurun sonra çıkarın dediği yerde çıkarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tekrardan kurun, içinde bir şey yoksa her şeyi silin. Öyle kurun sonra çıkarın dediği yerde çıkarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K Kaanrtx09 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 Pixel_less dedi: Tekrardan kurun, içinde bir şey yoksa her şeyi silin. Öyle kurun sonra çıkarın dediği yerde çıkarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her yeniden baslatmada kurulum ekranına atiyor Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Tekrardan kurun, içinde bir şey yoksa her şeyi silin. Öyle kurun sonra çıkarın dediği yerde çıkarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her yeniden baslatmada kurulum ekranına atiyor
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.442 Makaleler 5 Çözümler 310 25 Şubat 2024 #6 BIOS üzerinden Blissos'u 1. sıraya getirdin mi? Neden blissos kurmak istiyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS K Kaanrtx09 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #7 Rona dedi: BIOS üzerinden Blissos'u 1. sıraya getirdin mi? Neden blissos kurmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Nasıl getiricem hem Android oyunlarini büyük ekranda daha güzel oynaniyo hemde ne biliyim hoşuma gitti Artı 0 Eksi
Rona dedi: BIOS üzerinden Blissos'u 1. sıraya getirdin mi? Neden blissos kurmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Nasıl getiricem hem Android oyunlarini büyük ekranda daha güzel oynaniyo hemde ne biliyim hoşuma gitti
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.442 Makaleler 5 Çözümler 310 25 Şubat 2024 #8 Kaanrtx09 dedi: Nasıl getireceğim hem Android oyunlarini büyük ekranda daha güzel oynaniyor hem de ne bileyim hoşuma gitti Genişletmek için tıkla... Onun yerine bir Linux dağıtımı ile waydroid kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kaanrtx09 dedi: Nasıl getireceğim hem Android oyunlarini büyük ekranda daha güzel oynaniyor hem de ne bileyim hoşuma gitti Genişletmek için tıkla... Onun yerine bir Linux dağıtımı ile waydroid kullanabilirsiniz.