Çözüldü Bliss OS Wi-Fi adaptörünü görür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mahmud01

Hectopat
Daha fazla  
Bu Android olduğu için Windows'a uyumlu bir adaptörün sürücüsünü kendi bulabilir mi yoksa illa Ethernet mi çekmek lazım? Kendim bakamam birkaç aya bilgisayarım olacak şimdi kafama takıldı.

Dosya Ekleri

• 20240601_133812.jpg
    20240601_133812.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ya Windows 10 yanına çerezlik duracak.

Yani bliss OS Linux sürücülerini destekliyor mu?

Bliss OS Linux sürücülerini destekler(eğer yanlış bilgi ise beni düzeltin Linux Kernel'ini kullandığı için söylüyorum) ama sanırım harici olarak kurulmuyor. Wi-Fi kartınızı live USB modunda çalışıp çalışmadığına bakın. Çalışmaz ise Debug mode ile deneyin. Oda olmazsa başka çözüm var mı bilmiyorum.

Uyarı:
Bu arada kuracak iseniz EXT4 dosya formatı ile kurun. Ben EXT4 haricindeki dosya formatlarında kurduktan sonra açılınca sistem kilitlenmişti.
Bu Android olduğu için Windows'a uyumlu bir adaptörün sürücüsünü kendi bulabilir mi yoksa illa Ethernet mi çekmek lazım? Kendim bakamam birkaç aya bilgisayarım olacak şimdi kafama takıldı.

Sürücüleri kernel ile geliyorsa bir sorun yaşamazsın ama bliss OS kullanmanı önermem. Onun yerine sistemine uygun bir Linux dağıtımı kullanman çok daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Windows 10 yanına çerezlik duracak.

Yani bliss OS Linux sürücülerini destekliyor mu?

Bliss OS Linux sürücülerini destekler(eğer yanlış bilgi ise beni düzeltin Linux Kernel'ini kullandığı için söylüyorum) ama sanırım harici olarak kurulmuyor. Wi-Fi kartınızı live USB modunda çalışıp çalışmadığına bakın. Çalışmaz ise Debug mode ile deneyin. Oda olmazsa başka çözüm var mı bilmiyorum.

Uyarı:
Bu arada kuracak iseniz EXT4 dosya formatı ile kurun. Ben EXT4 haricindeki dosya formatlarında kurduktan sonra açılınca sistem kilitlenmişti.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı