S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Valorant oynuyorum ve yaklaşık 3 gündür Valorant arayüzleri çalışmıyor. Neden olduğunu da bilmiyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Valorant oynuyorum ve yaklaşık 3 gündür Valorant arayüzleri çalışmıyor. Neden olduğunu da bilmiyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 24 Temmuz 2023 #2 Serrdarr dedi: Valorant oynuyorum ve yaklaşık 3 gündür Valorant arayüzleri çalışmıyor. Neden olduğunu da bilmiyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun.
Serrdarr dedi: Valorant oynuyorum ve yaklaşık 3 gündür Valorant arayüzleri çalışmıyor. Neden olduğunu da bilmiyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun.
S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 TR-whovian dedi: Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim beni büyük bir yükten kurtardın. TR-whovian dedi: Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum ben Blitz Pro sürümüne geçtim fakat hala çalışmıyor. Sence neden olabilir? Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
TR-whovian dedi: Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim beni büyük bir yükten kurtardın. TR-whovian dedi: Blitz arayüzü sadece ilk kullanımda ücretsiz sunuluyor daha sonra yine kullanmaya devam etmek istiyorsan para vermen lazım ücretsiz faydalanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum ben Blitz Pro sürümüne geçtim fakat hala çalışmıyor. Sence neden olabilir?