Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 17 Mart 2023 #1 Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim?
Pajero Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Forever61 dedi: Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ban yiyeceğini sanmıyorum fakat güven faktörün düşebilir.
Forever61 dedi: Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ban yiyeceğini sanmıyorum fakat güven faktörün düşebilir.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 Pajero dedi: Ban yiyeceğini sanmıyorum fakat güven faktörün düşebilir. Genişletmek için tıkla... Güven faktörü öyle çalışmıyor ki niye düşürsün?
Pajero dedi: Ban yiyeceğini sanmıyorum fakat güven faktörün düşebilir. Genişletmek için tıkla... Güven faktörü öyle çalışmıyor ki niye düşürsün?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 17 Mart 2023 #4 Yemezsin.
diegoibo_10 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 Forever61 dedi: Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama ban yiyeceğini sanmam.
Forever61 dedi: Eskiden Blitz CS:GO oynarken açılmıyordu ama son 2 gündür çalışıyor ve oyun içi değerlerimi gösteriyor. VAC ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama ban yiyeceğini sanmam.
Pajero Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #6 mantion dedi: Güven faktörü öyle çalışmıyor ki niye düşürsün? Genişletmek için tıkla... 3.Parti yazılım seçeneği aktifken düşüyordu aktif mi bilmiyorum bu arkadaşta
mantion dedi: Güven faktörü öyle çalışmıyor ki niye düşürsün? Genişletmek için tıkla... 3.Parti yazılım seçeneği aktifken düşüyordu aktif mi bilmiyorum bu arkadaşta