d6d2dddrf Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 124 7 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Blitz dosyaları içerisinde licenses. Chromium adlı bir şey fark ettim, sizde de var mı diye merak ediyorum? (Bildigim kadarıyla Chromium her zaman virus olmuyormuş insanlar kodlayıp virüse çeviriyormuş)
Merhabalar, Blitz dosyaları içerisinde licenses. Chromium adlı bir şey fark ettim, sizde de var mı diye merak ediyorum? (Bildigim kadarıyla Chromium her zaman virus olmuyormuş insanlar kodlayıp virüse çeviriyormuş)
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Ağustos 2021 #2 Blitz arayüz için web tabanını kullanıyor. O web tabanı Chromium tabanlı. Yani aslında Blitz uygulaması kendi içinde website açıyor. Ek olarak LoL'de aynı şeyi yapıyor. O market kısmı falan hep web sistemi.
Blitz arayüz için web tabanını kullanıyor. O web tabanı Chromium tabanlı. Yani aslında Blitz uygulaması kendi içinde website açıyor. Ek olarak LoL'de aynı şeyi yapıyor. O market kısmı falan hep web sistemi.
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 7 Ağustos 2021 #3 d6d2dddrf dedi: Merhabalar, Blitz dosyaları içerisinde licenses. Chromium adlı bir şey fark ettim, sizde de var mı diye merak ediyorum? (Bildigim kadarıyla Chromium her zaman virus olmuyormuş insanlar kodlayıp virüse çeviriyormuş) Genişletmek için tıkla... Blitz Riot'unda desteklediği bir program ve çoğu kişi bu programı kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum.
d6d2dddrf dedi: Merhabalar, Blitz dosyaları içerisinde licenses. Chromium adlı bir şey fark ettim, sizde de var mı diye merak ediyorum? (Bildigim kadarıyla Chromium her zaman virus olmuyormuş insanlar kodlayıp virüse çeviriyormuş) Genişletmek için tıkla... Blitz Riot'unda desteklediği bir program ve çoğu kişi bu programı kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 7 Ağustos 2021 #4 Darkwing dedi: Blitz Riot'unda desteklediği bir program ve çoğu kişi bu programı kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Senpai.gg nasıl? Kullanıyorum da ban yedirmez değil mi? Oyunun içine direk eklenti koyuyor.
Darkwing dedi: Blitz Riot'unda desteklediği bir program ve çoğu kişi bu programı kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Senpai.gg nasıl? Kullanıyorum da ban yedirmez değil mi? Oyunun içine direk eklenti koyuyor.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 Chromium bir tarayıcıdır, Chrome, Edge, Brave bu tarayıcıyı taban alır. O uygulama web site açmak için Chromium tabanı kullanıyor.
Chromium bir tarayıcıdır, Chrome, Edge, Brave bu tarayıcıyı taban alır. O uygulama web site açmak için Chromium tabanı kullanıyor.