Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Kasım 2020 #11 kaanofriviia dedi: Kendi sitesinden indirdim. Aynen. Kendi sitesinden. Downloads – Blitz Download the Blitz App for Windows 7+ and macOS. The global leader in gaming statistics. blitz.gg Yok kendi sitesinden indirdim Downloads – Blitz Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını değiştirdiği için oluyordur.
kaanofriviia dedi: Kendi sitesinden indirdim. Aynen. Kendi sitesinden. Downloads – Blitz Download the Blitz App for Windows 7+ and macOS. The global leader in gaming statistics. blitz.gg Yok kendi sitesinden indirdim Downloads – Blitz Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını değiştirdiği için oluyordur.
E EfeGaw Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #12 Moltreach dedi: Blitz uygulaması virüs değil ama farklı bir yerden yüklediysen belki oradan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda Blitz.exe diye bir trojan belirdi ve zaten Blitz.GG yi kullanıyordum daha sonra bilgisayar garip davranmaya başladı, tarama yaptırdım trojan çıktı.
Moltreach dedi: Blitz uygulaması virüs değil ama farklı bir yerden yüklediysen belki oradan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda Blitz.exe diye bir trojan belirdi ve zaten Blitz.GG yi kullanıyordum daha sonra bilgisayar garip davranmaya başladı, tarama yaptırdım trojan çıktı.