hacıbakir Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Ben Blitz'i yüklemiştim sistemi zorluyor diye kaldırdım ancak Valorant'ta çalışmaya devam eediyor ne yapacağım bileniniz var mı?
Ben Blitz'i yüklemiştim sistemi zorluyor diye kaldırdım ancak Valorant'ta çalışmaya devam eediyor ne yapacağım bileniniz var mı?
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Denetim Masası'ndan mı kaldırdın reis. Artı 0 Eksi
KS KS hacıbakir Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 bugra7834 dedi: Denetim Masası'ndan mı kaldırdın reis. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım muhtemelen dosyalarda sorun vardı çünkü oyunu sistemin tüm dosyalarından silince uygulama bir daha gözükmedi. Artı 0 Eksi
bugra7834 dedi: Denetim Masası'ndan mı kaldırdın reis. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım muhtemelen dosyalarda sorun vardı çünkü oyunu sistemin tüm dosyalarından silince uygulama bir daha gözükmedi.