TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 31 Ocak 2025 #1 Blitz uygulamasını LoL oynarken kullanıyorum. Blitz açık iken Valorant'a girdiğim de Valorant'ta aktif olmasını istemiyorum. Bunun için bir ayar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Blitz uygulamasını LoL oynarken kullanıyorum. Blitz açık iken Valorant'a girdiğim de Valorant'ta aktif olmasını istemiyorum. Bunun için bir ayar var mı?
T temelgaming Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 Blitz ayarlarında başlangıçta açı kapat istediğin zaman açarsın.
TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 31 Ocak 2025 #3 temelgaming dedi: Blitz ayarlarında başlangıçta açı kapat istediğin zaman açarsın. Genişletmek için tıkla... Şuan öyle yapıyorum zaten ama blitz açık iken valorant girdiğim de açılmasını istemiyorum.
temelgaming dedi: Blitz ayarlarında başlangıçta açı kapat istediğin zaman açarsın. Genişletmek için tıkla... Şuan öyle yapıyorum zaten ama blitz açık iken valorant girdiğim de açılmasını istemiyorum.