KaanTerzi1001 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba uzun bir süre Blitz kullandım sonra senpaie geçmeye karar verdim. Geçtikten sonra Blitz'in Windows dosyalarına zarar verdiğine dair bir şey duydum. Doğru mudur acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Arkadaşlar merhaba uzun bir süre Blitz kullandım sonra senpaie geçmeye karar verdim. Geçtikten sonra Blitz'in Windows dosyalarına zarar verdiğine dair bir şey duydum. Doğru mudur acaba?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Mayıs 2021 #2 İlk çıktığı zamanlar kullanıyordum ve bir sorun yaşamadım. Sistem dosyalarına da zarar vereceğini sanmıyorum.
İlk çıktığı zamanlar kullanıyordum ve bir sorun yaşamadım. Sistem dosyalarına da zarar vereceğini sanmıyorum.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Blitz'in tek sorunu fazla RAM tüketmesi onun haricinde bildiğim bir zararı yok. Gördüğünüz haberi paylaşabilir misiniz?
Blitz'in tek sorunu fazla RAM tüketmesi onun haricinde bildiğim bir zararı yok. Gördüğünüz haberi paylaşabilir misiniz?