BlitzHan Tryndamere Build - Strateji

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba TP ekibi abilerim kardeşlerim ,
Uzun zamandır Tryndamere oyuncusuyum , oynaması zevkli bir şampiyon bana göre.
LoLKing: BlitzHan - Turkey - Summoners - League of Legends
Başlayalım ozaman.

Kullandığım Runeler :
3143incix1578420.jpg

Mastery / Kabiliyetler :

maste.jpg

Sezon 4 Kabiliyetleri
6948incij8097486.jpg

İtem Build / Eşya Seti:

Eşyaların isimlerinin yanında , parantez içinde yazan rakamlar eşyaların toplam fiyatları (Uzun kılıç başladık base gittiğimizde 725 altın ödeyeceğiz ve Vampirî Asa ve Sürat Çizmesi almaya paramız yetecek)
5315incig3149540.jpg

Trydamere Üstünlükleri :
1-1v2, 1v3, 1v4, 1v5 Kesebilecek kapasitesi olması.
2-Ayrık ittirmenin en iyisi
3-Hızlı Snowball (Kartopu) Etkisi (SnowBall / Kartopu etkisi kısaca 1-2 skor alınca durdurulamaz olması ve takımına skor aldırması)
4-En iyi Dive atıcı (Dive Türkçesini bilmiyorum Kule altı girme)
5-Bütün oyun boyunca yüksek hasarı
6-Eğlenceli Oluşu :):)
7-Mobility/Haraketlilik fazla oluşu
8-Yüksek Saldırı Gücü(Q Skill/Yeteneğini pasifi)
9-Sonsuz Sustain (Sustain kısaca canını toplayabilen. Sona nın W yeteneği gibi)

Eksik Yönleri
1-Alınması Riskli (Sebebi CC li bi takıma karşı birşey yapamıyor)
2-CC ile devre dışı kalması(CC : Kontrol Efekti Stun,Slow gibi şeyler)
3-Oynamak gerçekten zor

FB/İlk Kan alma stratejisi

AA ile Fury/Öfkeyi dolduruyoruz(Auto Attack/Otomatik atak)
Seviye 2 olmamıza çok az bir süre kala E yeteneğimizi kullanıyor ve rakibin bir anda yanına gidiyoruz ve Ghost/Hayalet büyüsünü açık rakibe vuruyoruz.(Sol alttan exp barını takip edin. Mesela 470/475 seviye atlamamıza kısa bir süre kalmış ve canı az bir minyon var E ile içinden geçiyoruz minyon ölüyor ve seviye 2 oluyoruz rakip ise seviye 1)
%80 İlk kan alıcaksınız en kötü Flash/Sıçra büyüsünü kullanıcak ve base gitmek zorunda kalıcak

Skill/Yetenek Geliştirimleri

Level 1 : E
Level 2 : Q
Level 3 : Q
Level 4 : W

ilk önce Q yeteneğimizi 5.seviyeye getiriyoruz . Eğerki kolidoru domine etmiş isek E yeteneğemizi , Ortada veya geri düşmüş isek W yeteneğimizi geliştiriyoruz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Q odaklanmak yerine e veya w odaklanmak daha mantıklı oyunun gidişatına göre tabi. Q eğer fazla dürtülüyorsak geliştirilmeli. Ama onun dısında q skilini fazla kullanmak kötü cünkü gerçekten çok fazla can yenilemediği gibi öfkenin hepsini bizden alması kötü. Öfke try için önemli eğer öfkesi tam ise düşük levellerde büyük avantaj.
Ben mümkün oldukça çatışma içersinde Q kullanmıyorum ve odaklanmıyorum. Pasifimi boş yer bitirmek isteyeceğim en son şey. Sen bunun hakkında ne düşünüyorsun. Yanlışım varsa düzelt ben belki senin kadar iyi değilim ama try çok kullanırım :D

Bence Q odaklanmak yerine e veya w odaklanmak daha mantıklı oyunun gidişatına göre tabi. Q eğer fazla dürtülüyorsak geliştirilmeli. Ama onun dısında q skilini fazla kullanmak kötü cünkü gerçekten çok fazla can yenilemediği gibi öfkenin hepsini bizden alması kötü. Öfke try için önemli eğer öfkesi tam ise düşük levellerde büyük avantaj.
Ben mümkün oldukça çatışma içersinde Q kullanmıyorum ve odaklanmıyorum. Pasifimi boş yer bitirmek isteyeceğim en son şey. Sen bunun hakkında ne düşünüyorsun. Yanlışım varsa düzelt ben belki senin kadar iyi değilim ama try çok kullanırım :D

Q odaklanmamızın sebebi "Tryndamere'in gözünü kan bürür, 5/10/15/20/25 artı eksik olan her %1 Can değerine karşılık 0.15/0.2/0.25/0.3/0.35 Saldırı Gücü kazanır." eğer Q yu birinci seviyede bırakırsak eksik canımızdan 0,15 Saldırı gücü alıcaz. Tryndamere için saldırı gücü önemli oldu için Q yeteneğimize odaklanıyoruz. Oyunun gidişatına göre ise W ya odaklanılabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı