M martinezx Attopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 66 6 Ocak 2023 #1 Selam arkadaşilar Blitz Power markası nasıldır iyi mi kötü mü bilgisi olan var mı kırıılmaz camı ve şarj aletini aldım da?
Selam arkadaşilar Blitz Power markası nasıldır iyi mi kötü mü bilgisi olan var mı kırıılmaz camı ve şarj aletini aldım da?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 Hiç duymadım.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da bu tarz markaların şarj aletlerini kullanmamanızı tavsiye ederim cihazınızın bataryasına zarar verebilir.
Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da bu tarz markaların şarj aletlerini kullanmamanızı tavsiye ederim cihazınızın bataryasına zarar verebilir.
M martinezx Attopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 66 6 Ocak 2023 #4 cante12 dedi: Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler iphone 12 için aldım blitzpower marka iyi korur değil mi ceramic yazıyor üstünde cante12 dedi: Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da bu tarz markaların şarj aletlerini kullanmamanızı tavsiye ederim cihazınızın bataryasına zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... hocam orada mısınız ? Son düzenleme: 6 Ocak 2023
cante12 dedi: Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler iphone 12 için aldım blitzpower marka iyi korur değil mi ceramic yazıyor üstünde cante12 dedi: Kırılmaz cam olarak sorun yaratmaz da bu tarz markaların şarj aletlerini kullanmamanızı tavsiye ederim cihazınızın bataryasına zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... hocam orada mısınız ?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 Korur merak etmeyin yeterki şarj cihazı olarak sadece orjinal Apple ürünlerini kullanın.