Türkçe düzende kullanmayı düşünmüyorum, red switchte dediğiniz gibi bir problem yaşamadım pek sanırım tercihim yine Red switch olacak gibi gözüküyor dediğiniz gibiyse.Brown switchi, red switch gibi kayip gitmedigi ve blue switch gibi ses cikartmadigi icin sevmistim ben. Red switchte seni tusa basmaktan bir sey alikoymuyor bu yuzden elim klavyenin ustundeyken yanlislikla tuslara bastigim oluyordu. Brown switche gecince bu sorun ortadan kalkmis olsa da oyun oynarken artik daha hizli parmaklarim yoruluyor. Bu klavyenin eksi taraflarindan bir tanesi dizilim tarzi kesinlikle. GK61'in dizilim tarzini kopyasalardi bu klavyeyi tercih ederdim ben. Eger Turkce olarak kullanacaksaniz klavyeyi noktalama isaretlerinden feragat etmeniz gerecek zira klavyede tuslari dogru duzgun bir yere koymamislar. Ayrica @221420'in de goruslerini alalim.
GK61'den sonra Red switch olan Metoo Zero X51'i kullanmak bana iskence gibi geliyor. Klavyeye tiklayip tiklayamadigimi tam olarak anlayamiyorum. Sanki kaydiraktaymis gibi kayiyor ve hicbir ses veya hissiyat birakmiyor arkasinda brown switch gibi.Türkçe düzende kullanmayı düşünmüyorum, red switchte dediğiniz gibi bir problem yaşamadım pek sanırım tercihim yine Red switch olacak gibi gözüküyor dediğiniz gibiyse.
Neden kafamı karıştırıyorsunuz...GK61'den sonra Red switch olan Metoo Zero X51'i kullanmak bana iskence gibi geliyor. Klavyeye tiklayip tiklayamadigimi tam olarak anlayamiyorum. Sanki kaydiraktaymis gibi kayiyor ve hicbir ses veya hissiyat birakmiyor arkasinda brown switch gibi.
Buyuk ihtimalle yoktur fakat garantisini veremiyecegim.Gateron optical ile normal gateron arasında his olarak fark var mı acaba?
Bu arada sizin kargo süreciniz nasıl işledi? Tariff insurance seçmiş miydiniz alırken? Gümrükte para ödediniz mi?Buyuk ihtimalle yoktur fakat garantisini veremiyecegim.
Evet, tarrif insurance sectim ve gumruk vergisi odedim, 21TL olmasi gerekiyor. Eve gelip kargo paketindeki gumruk fisini e-mail ile gonderdigimde para iadesi yapmislardi.Bu arada sizin kargo süreciniz nasıl işledi? Tariff insurance seçmiş miydiniz alırken? Gümrükte para ödediniz mi?
Direct mail seçmeyi düşünüyorum 50 lira fazla verip aslında. Bu konuda bir rehber hazırlansa güzel olur. Direk tariff insurance dahil oluyor direct mailde.Evet, tarrif insurance sectim ve gumruk vergisi odedim, 21TL olmasi gerekiyor. Eve gelip kargo paketindeki gumruk fisini e-mail ile gonderdigimde para iadesi yapmislardi.
Direct mail'i @sodyum secmisti. Odediginiz 70TL'nin bir kismi vergi oluyor, baska ulkelere dagilmadan direkt olarak Turkiye'ye geldigi ve gumrukten gecmedigi icin kisa surede elinize ulasiyor.Direct mail seçmeyi düşünüyorum 50 lira fazla verip aslında. Bu konuda bir rehber hazırlansa güzel olur. Direk tariff insurance dahil oluyor direct mailde.