bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.908 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #291 troken dedi: Bana ekipleri 48 72 saat içinde geri dönüş yapacak dediler ama Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri bana da söylediler hiç bir sonuç yok. Üzgünüz. %6 kupon verelim diyorlar
troken dedi: Bana ekipleri 48 72 saat içinde geri dönüş yapacak dediler ama Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri bana da söylediler hiç bir sonuç yok. Üzgünüz. %6 kupon verelim diyorlar
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #292 bonz dedi: Aynı şeyleri bana da söylediler hiç bir sonuç yok. Üzgünüz. %6 kupon verelim diyorlar Genişletmek için tıkla... bana göndereceklerini söylüyorlar. Yes, We will try our best to ship the order and deliver to you as soon as possible.
bonz dedi: Aynı şeyleri bana da söylediler hiç bir sonuç yok. Üzgünüz. %6 kupon verelim diyorlar Genişletmek için tıkla... bana göndereceklerini söylüyorlar. Yes, We will try our best to ship the order and deliver to you as soon as possible.
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 786 Makaleler 1 16 Temmuz 2023 #293 Ben cuma akşamı iki tane aldım birisi hemen o gün kargoya verildi, diğeri hala verilmedi. İkisini ayrı ayrı sipariş ettim. Kargoya verilenin gelmeme şansı var mı?
Ben cuma akşamı iki tane aldım birisi hemen o gün kargoya verildi, diğeri hala verilmedi. İkisini ayrı ayrı sipariş ettim. Kargoya verilenin gelmeme şansı var mı?
Y ygtcnz Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #294 Sirius144p dedi: Ben cuma akşamı iki tane aldım birisi hemen o gün kargoya verildi, diğeri hala verilmedi. İkisini ayrı ayrı sipariş ettim. Kargoya verilenin gelmeme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Verildiyse gelir. Diğeri belki iptal olabilir ama.
Sirius144p dedi: Ben cuma akşamı iki tane aldım birisi hemen o gün kargoya verildi, diğeri hala verilmedi. İkisini ayrı ayrı sipariş ettim. Kargoya verilenin gelmeme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Verildiyse gelir. Diğeri belki iptal olabilir ama.
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 17 Temmuz 2023 #295 Güncel indirim kodu var mı?
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #296 Kargoya verilmedi hala işleniyor diyor..
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #297 Foreverthe dedi: Kargoya verilmedi hala işleniyor diyor.. Genişletmek için tıkla... verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor
Foreverthe dedi: Kargoya verilmedi hala işleniyor diyor.. Genişletmek için tıkla... verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #298 troken dedi: verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor Genişletmek için tıkla... Umarım hocam verilsin de bekleriz sorun yok
troken dedi: verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor Genişletmek için tıkla... Umarım hocam verilsin de bekleriz sorun yok
M mcergun Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #299 troken dedi: verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor Genişletmek için tıkla... Bu bilginin sebebi nedir? İlk turdada bekledi bekledi 4 5 gün sonra iptal oldu.
troken dedi: verilecek iptal etmeyin sakın benimki de hala işleniyor Genişletmek için tıkla... Bu bilginin sebebi nedir? İlk turdada bekledi bekledi 4 5 gün sonra iptal oldu.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #300 Foreverthe dedi: Umarım hocam verilsin de bekleriz sorun yok Genişletmek için tıkla... Ek bir ödeme istiyorlar benden
Foreverthe dedi: Umarım hocam verilsin de bekleriz sorun yok Genişletmek için tıkla... Ek bir ödeme istiyorlar benden