0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.661 20 Temmuz 2023 #341 Arkadaşlar benim ürünüm geldi. Tek kelime ile ifade etmek istiyorum: Şahane
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #342 01Asmodeus dedi: Arkadaşlar benim ürünüm geldi. Tek kelime ile ifade etmek istiyorum: Şahane Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi?
01Asmodeus dedi: Arkadaşlar benim ürünüm geldi. Tek kelime ile ifade etmek istiyorum: Şahane Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi?
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.661 20 Temmuz 2023 #343 Foreverthe dedi: Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi? Genişletmek için tıkla... Beyaz tabiki hocam, sarının bir alternatif bile olduğunu düşünmüyorum. Foreverthe dedi: Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi? Genişletmek için tıkla... Bir de driverını bulamadım sizde varsa atabilir misiniz Edit: Buldum hocam.
Foreverthe dedi: Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi? Genişletmek için tıkla... Beyaz tabiki hocam, sarının bir alternatif bile olduğunu düşünmüyorum. Foreverthe dedi: Güle güle kullanın hocam, siz ne zaman almıştınız ? Birde aldığınız switch hangisi? Genişletmek için tıkla... Bir de driverını bulamadım sizde varsa atabilir misiniz Edit: Buldum hocam.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #344 01Asmodeus dedi: Beyaz tabiki hocam, sarının bir alternatif bile olduğunu düşünmüyorum. Bir de driverını bulamadım sizde varsa atabilir misiniz Edit: Buldum hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de beyaz aldım bir tek o kaldığı için ilk defa tactile switch kullanacağım bakalım. Gerçi beğenmezsem başka switch alır takarım klavye daha kargolanmadı bile ama olsun
01Asmodeus dedi: Beyaz tabiki hocam, sarının bir alternatif bile olduğunu düşünmüyorum. Bir de driverını bulamadım sizde varsa atabilir misiniz Edit: Buldum hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de beyaz aldım bir tek o kaldığı için ilk defa tactile switch kullanacağım bakalım. Gerçi beğenmezsem başka switch alır takarım klavye daha kargolanmadı bile ama olsun
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #345 Foreverthe dedi: Kusura bakmayın hocam, yeni görüyorum yoğunluktan. 112374934 Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz. Dosya Ekleri IMG_20230720_210023.jpg 112,1 KB · Görüntüleme: 34 IMG_20230720_210014.jpg 82,4 KB · Görüntüleme: 38
Foreverthe dedi: Kusura bakmayın hocam, yeni görüyorum yoğunluktan. 112374934 Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #346 troken dedi: Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla troken dedi: Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya. Son düzenleme: 20 Temmuz 2023
troken dedi: Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla troken dedi: Hocam tekrar iletişime geçecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #347 Foreverthe dedi: 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların sizden 4TL istemesi mantıksız zaten bunlar 4TL için size mail mi gönderecek saçmalığa bak siz bence iletişime geçin yine. Foreverthe dedi: 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya. Genişletmek için tıkla... Bana doğrudan kredi kartı ile ödeme yapabileceğim yeni mail gönderecekler.
Foreverthe dedi: 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya. Genişletmek için tıkla... Hocam bunların sizden 4TL istemesi mantıksız zaten bunlar 4TL için size mail mi gönderecek saçmalığa bak siz bence iletişime geçin yine. Foreverthe dedi: 17 dolar ödeyeceksem zaten almam hocam Bana 4.17 TRY dediler bir daha 17 dolar derlerse bozuşurum onlarla Dün ben bu Wesley isimli müşteri hizmetleriyle konuştum. Daha bana ödeme mailini bile ulaştıramadılar böyle rezil bir firma ya. Genişletmek için tıkla... Bana doğrudan kredi kartı ile ödeme yapabileceğim yeni mail gönderecekler.
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.661 20 Temmuz 2023 #348 Bana klavye aras kargo ile geldi. Hiçbir ödeme yapmadım haberiniz olsun. Tabi sizin satıcıları bilemem konuyu okumadım.
Bana klavye aras kargo ile geldi. Hiçbir ödeme yapmadım haberiniz olsun. Tabi sizin satıcıları bilemem konuyu okumadım.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #349 01Asmodeus dedi: Bana klavye aras kargo ile geldi. Hiçbir ödeme yapmadım haberiniz olsun. Tabi sizin satıcıları bilemem konuyu okumadım. Genişletmek için tıkla... Aliexprexssden mi aldınız siz
01Asmodeus dedi: Bana klavye aras kargo ile geldi. Hiçbir ödeme yapmadım haberiniz olsun. Tabi sizin satıcıları bilemem konuyu okumadım. Genişletmek için tıkla... Aliexprexssden mi aldınız siz
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.661 20 Temmuz 2023 #350 troken dedi: Aliexprexssden mi aldınız siz Genişletmek için tıkla... Aliexpressten alsam aras kargo ile gelmezdi.
troken dedi: Aliexprexssden mi aldınız siz Genişletmek için tıkla... Aliexpressten alsam aras kargo ile gelmezdi.