Blitzwolf klavye alınır mı?

emreakrsu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 900 TL'ye bu klavye alınır mı? Gümrük vs. bir sıkıntı oluyor mu?

Son düzenleme:
Konusunu ben açmıştım yazmam uygun olur mu bilmiyorum ama en iyi tercihlerden biri o fiyata. Normalde Gateron switch kullanan bir klavyeyi anca 1200-1300TL civarına bulabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla aydınlatması biraz sönük. Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Nakliye kısmında seçmeniz gereken seçenek ''Türkiye Direkt Posta''. Bu şekilde ekstra ücret çıkmıyor.

Konusunu ben açmıştım yazmam uygun olur mu bilmiyorum ama en iyi tercihlerden biri o fiyata. Normalde Gateron Switch kullanan bir klavyeyi anca 1200-1300TL civarına bulabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla aydınlatması biraz sönük. Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Nakliye kısmında seçmeniz gereken seçenek "Türkiye direkt posta". Bu şekilde ekstra ücret çıkmıyor.

Hocam klavye teknik olarak iyi olsun da ışık pek önemli değil.

Lakin Blue Switch çok ses yapıyor diyorlar hiç kullanmadım. Sarı seçmem daha mı iyi olur?

Lakin Blue Switch çok ses yapıyor diyorlar hiç kullanmadım. Sarı seçmem daha mı iyi olur?
Evet daha iyi olur. Blue switch daktilo gibi. Yellow switch red'e çok yakın yine linear bir switch.
Ayrıca blue switch'te yay sesi da fazla olur. Seçmemeniz en iyisi. Diğer konuda önerdiklerime de bir bakın.

Bu ürün kargosu ile birlikte 900₺ gibi bir fiyata gelmiyor mu nasıl 750₺?

Eğer seçilecekler Gateron yellow en mantıklı seçim olacaktır. Her ne kadar Red'e benzese de ses olarak hem daha tatmin edici (Lubeledikten sonra) hem de Red'den bir tık daha ağır bir Switch daha oturaklı diyelim kısaca.

Bu ürün kargosu ile birlikte 900₺ gibi bir fiyata gelmiyor mu nasıl 750₺?

Eğer seçilecekler Gateron yellow en mantıklı seçim olacaktır. Her ne kadar Red'e benzese de ses olarak hem daha tatmin edici hem de Red'den bir tık daha ağır bir Switch daha oturaklı diyelim kısaca.

TR direkt gönderim seçince 878TL oluyor. 1000TL bütçem var. Fiyatlara hakim değilim.

TR direkt gönderim seçince 878TL oluyor. 1000TL bütçem var. Fiyatlara hakim değilim.

750₺ denilince ben de bir şekilde 750₺'ye geliyor sandım belki indirim falan vardır yeni kullanıcalara AliExpress'te olduğu gibi.

750₺ denilince ben de bir şekilde 750₺'ye geliyor sandım belki indirim falan vardır yeni kullanıcalara AliExpress'te olduğu gibi.
Aslında bir miktar indirim var ama 750TL'ye kadar düşmüyor. Yeni kullanıcı kuponu kullanılabilir. Ben diğer konudan bütçeyi bildiğim için hiç değinmemiştim. Zaten başka bir klavyede karar kıldı konu sahibi(K320).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı