Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...
Konusunu ben açmıştım yazmam uygun olur mu bilmiyorum ama en iyi tercihlerden biri o fiyata. Normalde Gateron switch kullanan bir klavyeyi anca 1200-1300TL civarına bulabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla aydınlatması biraz sönük. Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Nakliye kısmında seçmeniz gereken seçenek ''Türkiye Direkt Posta''. Bu şekilde ekstra ücret çıkmıyor.
Konusunu ben açmıştım yazmam uygun olur mu bilmiyorum ama en iyi tercihlerden biri o fiyata. Normalde Gateron Switch kullanan bir klavyeyi anca 1200-1300TL civarına bulabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla aydınlatması biraz sönük. Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Nakliye kısmında seçmeniz gereken seçenek "Türkiye direkt posta". Bu şekilde ekstra ücret çıkmıyor.
Evet daha iyi olur. Blue switch daktilo gibi. Yellow switch red'e çok yakın yine linear bir switch.
Ayrıca blue switch'te yay sesi da fazla olur. Seçmemeniz en iyisi. Diğer konuda önerdiklerime de bir bakın.
Bu ürün kargosu ile birlikte 900₺ gibi bir fiyata gelmiyor mu nasıl 750₺?
Eğer seçilecekler Gateron yellow en mantıklı seçim olacaktır. Her ne kadar Red'e benzese de ses olarak hem daha tatmin edici (Lubeledikten sonra) hem de Red'den bir tık daha ağır bir Switch daha oturaklı diyelim kısaca.
Bu ürün kargosu ile birlikte 900₺ gibi bir fiyata gelmiyor mu nasıl 750₺?
Eğer seçilecekler Gateron yellow en mantıklı seçim olacaktır. Her ne kadar Red'e benzese de ses olarak hem daha tatmin edici hem de Red'den bir tık daha ağır bir Switch daha oturaklı diyelim kısaca.
Aslında bir miktar indirim var ama 750TL'ye kadar düşmüyor. Yeni kullanıcı kuponu kullanılabilir. Ben diğer konudan bütçeyi bildiğim için hiç değinmemiştim. Zaten başka bir klavyede karar kıldı konu sahibi(K320).
Aslında bir miktar indirim var ama 750TL'ye kadar düşmüyor. Yeni kullanıcı kuponu kullanılabilir. Ben diğer konudan bütçeyi bildiğim için hiç değinmemiştim. Zaten başka bir klavyede karar kıldı konu sahibi(K320).