Blizzard T2 Mini almalı mıyım ?

TeknoManyak

Hectopat
Daha fazla  
Yeterli mi ? Fx 8320 yi overclock etmeye yeterli mi ? Yoksa bekleyip Hyper T4 mü almalıyım ?

Overclock değerinize göre değişir, 1-2 GHZ için sorun teşkil etmesede sonrası için emin değilim. Soğutucuyu alanlar çok memnunlar ancak düşük hız aşırtma yapmış kullanıcılardır. Ayrıca soğutucu bana göre giriş seviyesindedir.

Amd çok ısınan bir işlemci olduğu için oyun oynamak için o soğutucuyu alabilirsin. Fiyat performans açısından iyi olabilir ama o işlemciyi oc yapmak için iyi bir soğutucu değildir. Bana bütçeni belirtirsen sana yardımcı olabilirim.

Eğer imkanın var ise T4 falan alabilirsin. Ama benim bütçem yok falan dersen kesinlikle öneririm. Sessizdir. Ben 4.00 ghz hızında kullanıyorum 65 dereceyi geçmedi. Bir kaç sorun oldu bende 75 dereceye çıktı ama ayarladım şuan en fazla 65 derece. Ben öneririm.

Vazgeçtim. İntel alacağım. Z97 PC Mate ve Core i3 4360 ikilisini almayı düşünüyorum. İntel'in önünün daha açık olduğunu düşündüm. Bunu düşünmemde en büyük pay forumdaki arkadaşlar ve Recep Baltaş'dır. Recep Baltaş bir yorumunda 'FX serisi öldü' demişti.

FX serisi insanları kandırmaktan başka birşey değil. AMD işlemciyi O.C edip edip satıyor.
Ama hala 32 nm üretiyor. Eğer biraz sabredersen "Broadwell" serisi alman daha mantıklı olur.

Anakartı Z97 alıp Broadwell'e garanti sağlamak istiyorum.

FX serisi insanları kandırmaktan başka birşey değil. AMD işlemciyi O.C edip edip satıyor.
Ama hala 32 nm üretiyor. Eğer biraz sabredersen "Broadwell" serisi alman daha mantıklı olur.

Broadwell ne zaman çıkacak ? Bilgin var mı ?

Broadwell iyi hoş da 4440 gayet iyidir. İşlemciyi upgrade etmen 3 yılını alacaktır yani bu işlemci sizi 3 yıl götürür. Parayı ekran kartına yatır. Broadwell e gerek olduğunu sanmıyorum. Al İ5 4440 + MSI H81M-P32 ikilisini rahat edin parayı ekran kartına yatırın.

Mantıklı ama anakartın ucuz olması kafamı karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…