K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #1 Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Neden kaynaklı olabilir bu? Bilen varsa yardım etsin.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 12 Aralık 2020 #2 EFI dosyalarından kaynaklı hata olabilir. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #3 ekmeğin altındaki etiket dedi: EFI dosyalarından kaynaklı hata olabilir. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 8. Önceden de bilgisayar açılırken dıt dıt sesiyle ötüp 2-3 dk sonra kapanmıştı. Bu HDD'yi nasıl sıfırlarım acaba? Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket dedi: EFI dosyalarından kaynaklı hata olabilir. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 8. Önceden de bilgisayar açılırken dıt dıt sesiyle ötüp 2-3 dk sonra kapanmıştı. Bu HDD'yi nasıl sıfırlarım acaba?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 12 Aralık 2020 #4 KlesS dedi: Windows 8. Önceden de bilgisayar açılırken dıt dıt sesiyle ötüp 2-3 dk sonra kapanmıştı. Bu HDD'yi nasıl sıfırlarım acaba? Genişletmek için tıkla... Download | Hiren's BootCD PE Bu linkteki yazılımı önyüklenebilir bir USB belleğe yazdırıp bilgisayarı bununla aç. "HDD Low Level Format Tool" aracıyla HDD'yi formatlayabilirsin. Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Windows 8. Önceden de bilgisayar açılırken dıt dıt sesiyle ötüp 2-3 dk sonra kapanmıştı. Bu HDD'yi nasıl sıfırlarım acaba? Genişletmek için tıkla... Download | Hiren's BootCD PE Bu linkteki yazılımı önyüklenebilir bir USB belleğe yazdırıp bilgisayarı bununla aç. "HDD Low Level Format Tool" aracıyla HDD'yi formatlayabilirsin.