Scanlite Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 265 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 3070 - 5900HX - 32GB Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Şubat 2023 #11 Nazo_2004 dedi: backend işleri için sadece solidity kullanmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Nazo_2004 dedi: backend işleri için sadece solidity kullanmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 Scanlite dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ders öneriniz var mı? oynatma listesi vb.
Scanlite Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 265 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 3070 - 5900HX - 32GB Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Şubat 2023 #13 Nazo_2004 dedi: ders öneriniz var mı? oynatma listesi vb. Genişletmek için tıkla... İngilizcen varsa Udemy üzerinden Solidity kurslarına bakabilirsin. Ben bu kursu takip ediyordum, gayet yeterliydi: Code with Ethereum & Solidity: The Complete Developer Guide Use Ethereum, Solidity, and Smart Contracts to build production-ready apps based on the blockchain www.udemy.com Ücretsiz olsun istiyorsan YouTube üzerinde de freecodecamp'in düzenlemiş olduğu harika kaliteli içerikler var, göz atmanı öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nazo_2004 dedi: ders öneriniz var mı? oynatma listesi vb. Genişletmek için tıkla... İngilizcen varsa Udemy üzerinden Solidity kurslarına bakabilirsin. Ben bu kursu takip ediyordum, gayet yeterliydi: Code with Ethereum & Solidity: The Complete Developer Guide Use Ethereum, Solidity, and Smart Contracts to build production-ready apps based on the blockchain www.udemy.com Ücretsiz olsun istiyorsan YouTube üzerinde de freecodecamp'in düzenlemiş olduğu harika kaliteli içerikler var, göz atmanı öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et