L Lokyrius Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 284 19 Ekim 2020 #1 Hangisi daha iyi, daha kolay, daha güvenilir?
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Tabii ki Blockchain daha güvenilir. Kolaylık olarak bilmiyorum ben Binance kullanıyorum sizede tavsiye ederim trade ekranı falan çok sade.
Tabii ki Blockchain daha güvenilir. Kolaylık olarak bilmiyorum ben Binance kullanıyorum sizede tavsiye ederim trade ekranı falan çok sade.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 19 Ekim 2020 #3 Lokyrius dedi: Hangisi daha iyi, daha kolay, daha güvenilir? Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylemiş kesinlikle binance a bakin derim.
Lokyrius dedi: Hangisi daha iyi, daha kolay, daha güvenilir? Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylemiş kesinlikle binance a bakin derim.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Ekim 2020 #4 Binance kullan boşver onları.
AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 19 Ekim 2020 #5 Binance ve Blockchain zaten sağlam küresel firmalar BTCTurk de yerli ve sağlam bir firmadır. Blockchain ile beraber arada Coinbase'de bakın güzel airdroplar yapıyorlar.
Binance ve Blockchain zaten sağlam küresel firmalar BTCTurk de yerli ve sağlam bir firmadır. Blockchain ile beraber arada Coinbase'de bakın güzel airdroplar yapıyorlar.