Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #1 Oyuna girdiğinde dosyalar yüklenirken hata verip game.dat durduruldu diyor, ne yapabilirim?
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 30 Ocak 2023 #2 Ramin az ise yada 32 bit kullanıyorsan olur blockman go da. Emülatör kullan.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Ramin az ise yada 32 bit kullanıyorsan olur blockman go da. Emülatör kullan. Genişletmek için tıkla... Yani pek iyi değil ama eskiden çalışıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum
EkmekArasıRam dedi: Ramin az ise yada 32 bit kullanıyorsan olur blockman go da. Emülatör kullan. Genişletmek için tıkla... Yani pek iyi değil ama eskiden çalışıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 30 Ocak 2023 #4 Yağız Ünlü dedi: Yani pek iyi değil ama eskiden çalışıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Emülatör kullan sana önerim bluestacks.
Yağız Ünlü dedi: Yani pek iyi değil ama eskiden çalışıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Emülatör kullan sana önerim bluestacks.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #5 EkmekArasıRam dedi: Emülatör kullan sana önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Bu konuda yardımcı olduğun için sağ ol.
EkmekArasıRam dedi: Emülatör kullan sana önerim BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Bu konuda yardımcı olduğun için sağ ol.