RzaBala Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 141 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar yeni Gaming kulaklık aldım ama CS:GO'ya girince ses çok az ve boğuk geliyor. sizce bu neden olabilir? Kulakık ismi: A4 tech Bloody G430. başka hiçbir oyunda böyle bir problemim yok. YouTube izleyince de böyle bir problem olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Arkadaşlar yeni Gaming kulaklık aldım ama CS:GO'ya girince ses çok az ve boğuk geliyor. sizce bu neden olabilir? Kulakık ismi: A4 tech Bloody G430. başka hiçbir oyunda böyle bir problemim yok. YouTube izleyince de böyle bir problem olmuyor.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 Ses Ayarlarından 3D'yi kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS RzaBala Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 141 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #3 Darkisback dedi: Ses Ayarlarından 3D'yi kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Ses Ayarlarından 3D'yi kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor.