Blog açıp bilgisayar anlamında tüm kullanıcılara hitap etmeyi istiyorum

edepsiz48

Hectopat
Konu biraz yanlış yerde olabilir, eger öyle ise kusuruma bakmayın. 4 yıl bilgisayarcıda çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. 4 yıl lise ve 2 yıl da üni olmak üzere 6 yıl bu işin okulunu da okudum.
Sorum şu olacaktır; donanımsal anlamda bilgim epey var eminim. Kendimi begenmişlikten degil yaşadığım ildeki bilgisayarcıların çoğundan iyiyim. Tüm işletim sistemlerini kurup kurcalamış bir bilgisayar manyağıyım. XP'sinden 10'una kadar tut da Pardus'tan Ubuntu'ya kadar yazılımsal anlamda orta derecede Dreamwiewer'de bulunuyor. Format, hardisk tamiri, anakart montajlama filan hepsi var. Lafın kısası kendi blogumu açasım var. Web sitesi hazırlayabilirim ama dreamwiewerda ve veri baglantısı gibi şeyleri yapamam. Siteyi görsel anlamda içini doldururum ama google a koymak için maddiyatı tamamlayamam. Kısacası youtube üzerinden kanal açıp çektigim videoları dile getirmek isterim. Bilgi bikirimimi kuşaktan kuşaga aktarılmasını isterim. Böyle bir youtube kanalı açıp yeri gelir cam studio tarzı programlarla, yeri gelir fotograf makinası ile size bildiklerimi cekmek isterim. Herhangi bir fikriniz varsa lütfen bunu benle paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı