Blog girdimi kaydete basıp çıkmıştım forumdan, yaklaşık 1-2 saat sonra onaylanmış mı diye bakmaya girdim bulamadım. Profilimden vesaire baktım yok. Onaylanmadı mı? @Emre C@dogant@MF
Yaklaşık 3 veya 4 saat emek verdiğim blog girdimi bulamıyorum?
Hayır 40 adet oyun önerisini koymuştum uygunsuz içerik bulunmuyor. Moderatör birine sorduğuna göre de cezası bulunmuyor blog kısmına açmanın. Yedek almamıştım kaybolmadı umarım.
Hayır 40 adet oyun önerisini koymuştum uygunsuz içerik bulunmuyor. Moderatör birine sorduğuna göre de cezası bulunmuyor blog kısmına açmanın. Yedek almamıştım kaybolmadı umarım.
Nereye baksam "Oyun önerisi" adı altında hem blog hem de konular görüyorum. Dediğim gibi belki bir sürü benzer konu olmasından dolayıdır. Dolar konuları gibi.
Nereye baksam "Oyun önerisi" adı altında hem blog hem de konular görüyorum. Dediğim gibi belki bir sürü benzer konu olmasından dolayıdır. Dolar konuları gibi.
Very Little Nightmares, Devil's Attorney tarzı benzersiz oyunlar vardı hocam. Sistemsel bir hata oldu gibi. En azından listemin kopyasını geri versinler 4 saatlik emek var yahu.
Blog kısmı buna karşı önlem olarak verileri otomatik yedekliyor, ayrıca girdi anında onaylanmıyor. Eğer herhangi bir yedekleme durumu yoksa konu onaylanmayı bekliyordur.
Normal konular gibi değil, belirli bir süre beklemelisiniz. Ama oldukça da beklemişsiniz gibi duruyor. Yine de moderatörlerin açıklaması daha iyi olur.
Hatırlamışken söyleyeyim, konu sahibinin ilk mesajında etiket bildirimi gitmiyor;
Hocam deme yahu. Ben 14 yaşında bir çocuğum gidip Tinybuild bana para verecek hali yok ya veya Rockstar Games'in. En azından kopyasını atabilir misin videosunu çekeceğim gerçekten 4 saat emek verdim.
Reklam içeren kısımlarının silinmesi sağlanabilir, 4 saatlik bir emek var ortada. Her ne kadar içeriği bilmesem de üzerine çalışılmış, heba etmek doğru olmaz.