şarjmakinesi
Femtopat
Kişisel blog sitesi kurmak istiyorum. Bunun için hosting önerileriniz var mıdır? SSL gibi ücretsiz hizmetleri de olursa iyi olurdu.
Olası saldırıda düşer diye tahmin ediyorum siteniz.Hocam ben Poyrazhosting kullanıyorum. Forumda kullanan görmedim şu ana kadar. Sitemi bırakıyorum açılış hızına bakabilirsiniz. 45 TL ödedim yıllık. Domaininizi yönlendirdikten sonra destek departmanına mesaj gönderiyorsunuz ücretsiz SSL kuruyorlar. 2 yıldır buradan kullanıyorum.
Hocam birkaç kez yedik ama düşmedi. Düşse kullanmazdım. Zaten şu an aktif değil süs olsun diye duruyor. Diğer şirketlere 300-400 yığmaktansa kendi güvenliğimi sağlamak daha cazip geliyor.Olası saldırıda düşer diye tahmin ediyorum siteniz.
CloudFlare eklemenizi öneririm. Kendi birkaç F5 attıktan sonra yavaşladı siteniz.Hocam birkaç kez yedik ama düşmedi. Düşse kullanmazdım. Zaten şu an aktif değil süs olsun diye duruyor. Diğer şirketlere 300-400 yığmaktansa kendi güvenliğimi sağlamak daha cazip geliyor.
YouTube kanalıma süs olsun diye koydum hocam şu anda uğraşmak istemiyorum. Wordpress şifremi bile hatırlamıyorum. Başka ilgilendiğim 2 sitem var şu anda hazırladığım buna zaman ayıramıyorum. Kolay işlem ama gereksiz. Yine de teşekkür ederim.CloudFlare eklemenizi öneririm. Kendi birkaç F5 attıktan sonra yavaşladı siteniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.