Blog için hosting önerisi

Hocam ben Poyrazhosting kullanıyorum. Forumda kullanan görmedim şu ana kadar. Sitemi bırakıyorum açılış hızına bakabilirsiniz. 45 TL ödedim yıllık. Domaininizi yönlendirdikten sonra destek departmanına mesaj gönderiyorsunuz ücretsiz SSL kuruyorlar. 2 yıldır buradan kullanıyorum.

3 yılı aşkın süredir Odeaweb kullanıyorum. Web hostingde iki site barındırıyorum çok memnunum. Gerek destek ekibi olsun gerek hosting performansı olsun kusursuzlar. ücretsiz SSL'de tüm paketlerde var. Ama farklı firmadan alsanız bile ücretsiz SSL'i kendiniz de kurarsanız ona çok takılmayın. Sitelerin de hızına vb bakabilirsiniz isterseniz (aliyatarkalkmaz.com.tr, otomobil.info.tr)
https://www.odeaweb.com/r/329 (referanslı linktir. İsterseniz r'den sonrasını kaldırıp referanssız da gidebilirsiniz.)

Hocam ben Poyrazhosting kullanıyorum. Forumda kullanan görmedim şu ana kadar. Sitemi bırakıyorum açılış hızına bakabilirsiniz. 45 TL ödedim yıllık. Domaininizi yönlendirdikten sonra destek departmanına mesaj gönderiyorsunuz ücretsiz SSL kuruyorlar. 2 yıldır buradan kullanıyorum.
Olası saldırıda düşer diye tahmin ediyorum siteniz.

CloudFlare eklemenizi öneririm. Kendi birkaç F5 attıktan sonra yavaşladı siteniz.
YouTube kanalıma süs olsun diye koydum hocam şu anda uğraşmak istemiyorum. Wordpress şifremi bile hatırlamıyorum. Başka ilgilendiğim 2 sitem var şu anda hazırladığım buna zaman ayıramıyorum. Kolay işlem ama gereksiz. Yine de teşekkür ederim.

Güzel Hosting bu işi en uygun fiyatlarla yapan firmalardandır. Destek sistemine bildirim açtığınızda en geç yarım saat içerisinde (7/24 böyle) anında dönüş yapıyorlar. Yaklaşık 8 yıldır başka bir yer kullanmadım; öneriririm.

Selamlar hocam güzel hostinge bir bakabilirsin. SSL ve ücretsiz spam filtresi tarzı hizmetlere ücret almıyorlar sunucu kalitesi ve performans anlamında da başarılılar açıkçası. Önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı