566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Merhaba. Sosyal'de böyle bir şey buldum da, yanlış bir şey yaparım diye fazla karıştırmadım oraları. Neyin ne olduğunu bilen varsa açıklayabilir mi? Makale'den farkı ne?
Merhaba. Sosyal'de böyle bir şey buldum da, yanlış bir şey yaparım diye fazla karıştırmadım oraları. Neyin ne olduğunu bilen varsa açıklayabilir mi? Makale'den farkı ne?
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 11 Nisan 2023 #2 Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa.
Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 11 Nisan 2023 #3 Murat Çelebi dedi: Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa. Genişletmek için tıkla... Sadece adminler değil hocam. Üyeler de blog oluşturabiliyor.
Murat Çelebi dedi: Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa. Genişletmek için tıkla... Sadece adminler değil hocam. Üyeler de blog oluşturabiliyor.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Murat Çelebi dedi: Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa. Genişletmek için tıkla... Şu kısımlar kafamı karıştırdı.
Murat Çelebi dedi: Yanlış ne yapabilirsiniz ki? Blog site adminlerinin çoğunlukla yeni çıkan işletim sistemi, bilgisayar ve bileşenleri tanıttığı sayfa. Genişletmek için tıkla... Şu kısımlar kafamı karıştırdı.
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 11 Nisan 2023 #5 427036 dedi: Sadece adminler değil hocam. Üyeler de blog oluşturabiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam çok fazla oralarda takılmadığım için adminler zannettim.
427036 dedi: Sadece adminler değil hocam. Üyeler de blog oluşturabiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam çok fazla oralarda takılmadığım için adminler zannettim.