Blog paylaşmak için hangi platform daha iyidir?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba Technopat'lılar. Bu Cuma 18 yaşına girecek birisiyim ve elektrik elektroniğe oldukça meraklıyım.

Şu an aktif olarak bisikletimi elektrikliye çeviriyorum. Ve ilerleyen süreçte bu bisikletle birlikte şehirler arası yol yapmayı planlıyorum.

Açıkçası çok fazla anı yaşayıp, kaydetmeyi pek ihmal eden birisiyim ve bu durum yüzünden geçmişte yaptığım projelerin gelişme aşamalarını fotoğraflamayı unuttum.

Hem paylaşmayı sevdiğim için hem de orada paylaşırken düzenli bir şekilde kayıt altına almış olabileceğim için bir yerde blog tarzı paylaşımlar yapmayı planlıyorum. Bisikleti hala daha imal ettiğim için blogun girişi bisikletin yapılışıyla, devamı da yaza doğru gezi şekilde olacak.

Sizce bunu sosyalde bir blog olarak mı YouTube'da paylaşım olarak mı yoksa Instagram'da paylaşım olarak mı tutmam daha mantıklı olur?

Açıkçası sosyal daha mantıklı ama paylaşım kolaylığı açısından (sosyalde yazmak zorunda olmak) diğer iki platform özellikle de Instagram daha kolay geliyor. Sizce böyle bir şeyi yazılı olarak kayda geçirmek harcanan ekstra efora değecek midir? Yoksa videolu şekilde kayda geçirmek daha mı güzel olur?

Amacım belli bir kitleye ulaşmak olsaydı Instagram en mantıklısı olurdu ama bunu belki merak edip takip edecek birkaç kişiye, çoğunlukla da kendim için anı olarak yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…