kesincx Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Herkese iyi günler arkadaşlar. Front end tarafında HTML CSS ve JS back ende ise PHP ve MySQL biliyorum blog sitesi yapıyorum. Şu an bittikten sonra yayımlamayı düşünüyorum. Reklam vs para kazanır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Herkese iyi günler arkadaşlar. Front end tarafında HTML CSS ve JS back ende ise PHP ve MySQL biliyorum blog sitesi yapıyorum. Şu an bittikten sonra yayımlamayı düşünüyorum. Reklam vs para kazanır mıyım?
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 13 Mayıs 2023 #2 Burdan aşağı kaydırıp geliri artırın bölümünden bakabilirsiniz.
kesincx Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 SakalsızMessi10 dedi: Burdan aşağı kaydırıp geliri artırın bölümünden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ad sense alternatif olan yok değil mi ?
SakalsızMessi10 dedi: Burdan aşağı kaydırıp geliri artırın bölümünden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ad sense alternatif olan yok değil mi ?