Blog yazarak para kazanılır mı?

Hocam ben simdi 16 yasindayim bireysel yapmayi dusunuyorum? Vergiyi benden otomatik mi cekiyor yoksa ben mi oduyorum?
Hocam ben de 16 yaşındayım. Aslında bu tür şeyler o aşamaya gelindiğinde konuşulması gereken metaryeller. Google adsens onayı alıp, sitenize çok sayıda ziyaretçi çekmelisiniz. Bu süreç çok uzun olmasada biraz zaman alacaktır elbet. Yazılarınızın seo uyumlu olması lazım ki, anahtar kelimeleri aratan kişiler sizin yazılarınız ile karşılaşsın. Bu terimleri ve uygulamaları bilmiyorsanız önce öğrenmeniz gerekmekte.

Eğer bir konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorsanız ve kendinizi geliştiriyorsanız elbette kazanılabilir. Bunun haricinde sitenizi yönetmeye yetecek kadar web development ve SEO bilmeniz gerekiyor. Siteyi kendiniz oluşturmayı düşünüyorsanız bir miktar uğraşmanız gerekecek, ücretli olarak da yaptırabilirsiniz.

Hazir sitelerde olmaz mı hocam?

Ya hocam simdi nereden basliyabilirim nasıl gelisebilirim bir de vergi sistemi nasıl?
Vergi sistemini bilmiyorum. Nasıl başlayacağınıza gelirsek. Ya bir yerlerde işe başlayacaksınız veya kendi sitenizi kuracaksınız. 2. seçenek zorlu ve başarı (tutma) ihtimali daha düşük. Bir yerde işe başlayıp ardından yazdığınız konu ile ilgili yazılar yayınlayan dergilerde veya (Technopat tarzı) forum veya web sitelerinde editör olarak işe başlayabilirsiniz. Büyük ihtimalle maaşınız olacağı için maaşınızdan normal şekilde vergi ödenir.

Hocam peki nasıl is basvurusu yapacağım?

@XxSlayerxX hangi konuda blog yazmak istiyorsunuz? Technopat üzerinden de bloglarınızı paylaşabilirsiniz. Biz de elimizden geldiğince hatalarınızı düzeltmeye, geliştirmeye ve yardımcı olmaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…