@XxSlayerxX hangi konuda blog yazmak istiyorsunuz? Technopat üzerinden de bloglarınızı paylaşabilirsiniz. Biz de elimizden geldiğince hatalarınızı düzeltmeye, geliştirmeye ve yardımcı olmaya çalışırız.
Sevdiğiniz ve konseptine aşina olduğunuz bir blog sitesinde misafir yazarlık yaparak başlayabilirsiniz. Bunun için özel bir sayfaları/formları vardır veya direkt mail aracılığıyla iletişim kurarsınız.
Şu an da Technopat'ta editör aranıyor mu bilmiyorum. Ancak elbette bir yerler de aranıyordur. İnternetten iş ilanlarına bakabilirsiniz. @egoistpizza hocamın da dediği gibi misafir yazarlık yapmaya başlayabilirsiniz.
Şu an da Technopat'ta editör aranıyor mu bilmiyorum. Ancak elbette bir yerler de aranıyordur. İnternetten iş ilanlarına bakabilirsiniz. @egoistpizza hocamın da dediği gibi misafir yazarlık yapmaya başlayabilirsiniz.
Yukarıdan "Blog" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sağ üstte sarı renkte iki buton var, "Blog sayfası oluştur"u seçin. Buradan başlığa "Futbol Haberleri", "Futbol Blog" tarzı bir şey yazabilirsiniz. Açıklamaya da futbol hakkında bilgilerinizi paylaşacağınız bir kişisel blog olduğunu belirtin. Doldurup onaylayın, sonrasında aynı şekilde "Blog'a yazı ekle" seçeneğinden istediğiniz haberleri paylaşabilirsiniz.
Eğer misafir yazarlık yapacaksanız bu forumdaki blog kurallarına uymanız yeterli diye biliyorum ancak daha önce burda blog yazmadığım için tam olarak emin değilim. Daha önce blog açan kişiler detaylı bilgi verir size. Eğer ücretli yazarlıktan bahsediyorsanız @Emre C hocam eğer müsaitse size bilgi verir.