etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #1 Hatırlarsanız son konum bilgisayarıma virüs bulaştığıyla ilgiliydi. Bunu blog yazısına dönüştürmeli miyim? Daha doğrusu blog yazısına dönüştürmeme izin var mı? Moderatörlerden izin istiyorum. Son düzenleme: 7 Ekim 2020
Hatırlarsanız son konum bilgisayarıma virüs bulaştığıyla ilgiliydi. Bunu blog yazısına dönüştürmeli miyim? Daha doğrusu blog yazısına dönüştürmeme izin var mı? Moderatörlerden izin istiyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 7 Ekim 2020 #2 Açtığınız konuyu sonradan Blog olarak oluşturamazsınız. Mikail hocam, beni bu konuda bilgilendirmişti. Yeni yazılarınızı Blog olarak yapabilirsiniz.
Açtığınız konuyu sonradan Blog olarak oluşturamazsınız. Mikail hocam, beni bu konuda bilgilendirmişti. Yeni yazılarınızı Blog olarak yapabilirsiniz.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #3 Blacksidemre dedi: Açtığınız konuyu sonradan blog olarak oluşturamazsınız. Mikail hocam, beni bu konuda bilgilendirmişti. Yeni yazılarınızı blog olarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinci bölümünden başlasam olur mu?
Blacksidemre dedi: Açtığınız konuyu sonradan blog olarak oluşturamazsınız. Mikail hocam, beni bu konuda bilgilendirmişti. Yeni yazılarınızı blog olarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinci bölümünden başlasam olur mu?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 7 Ekim 2020 #4 etol4040 dedi: İkinci bölümünden başlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey diyemem. Detaylı bilgi için @MF hocam size yardımcı olur.
etol4040 dedi: İkinci bölümünden başlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey diyemem. Detaylı bilgi için @MF hocam size yardımcı olur.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ekim 2020 #6 Hayır. Blog soru sorma yeri değildir. Bir de bir şeyi sırf yapabildiğiniz için yapmayın.