Blog yazmak para kazandırır mı?

Emreeeeeeee

Decapat
Daha fazla  
Futbol hakkında düşüncelerimi yazacağım bir blog açmak istiyorum.
Ücretsiz blog yazabileceğim bir site var mı ve ileride ufak da olsa para kazandırır mı bu bana?
Hangi siteleri önerirsiniz?

kazandırmaz bence. bu chatgptler yüzünden bir ton blog var futbol, haber, gündelik yazı yazan. onu geçtim bilinen tanınan büyük sayfalar var kitlesi oturmuş. aralarından sıyrılıp kitle oluşturman mümkün değil neredeyse.

Futbol hakkında düşüncelerimi yazacağım bir blog açmak istiyorum.
Ücretsiz blog yazabileceğim bir site var mı ve ileride ufak da olsa para kazandırır mı bu bana?
Hangi siteleri önerirsiniz?

Bloglar sanki biraz eski nesilde kaldı.
Haber sitesi açabilir veya Twitter'dan futbol haberleri paylaşımı yapabilirsin. Mavi tik alarak tabii ki. Onun dışında eğer illa kendi görüşlerini paylaşmak istiyorsan en iyi seçenek Twitter.
Blog açacaksan da AdSense hesabı açmalısın. Ve iyi bir SEO çalışması yapmalısın.

Bloglar sanki biraz eski nesilde kaldı.
Haber sitesi açabilir veya Twitter'dan futbol haberleri paylaşımı yapabilirsin. Mavi tik alarak tabii ki. Onun dışında eğer illa kendi görüşlerini paylaşmak istiyorsan en iyi seçenek Twitter.
Blog açacaksan da AdSense hesabı açmalısın. Ve iyi bir SEO çalışması yapmalısın.
Hocam Twitter dan para kazanma yok diye biliyorum

Google'nin blogger'ı üzerinden kendi blog sayfanı oluşturabilirsin. Ancak dikkat çeker mi? O kısımları çok bilmiyorum. Çünkü çoğu şey sahtekarlıklar üzerine, parayı basanın düdüğü çaldığı bir ortama dönüşmüş. Ben bir yıl boyunca insanların ücretli yazılımların ücretsiz versiyonlarına ulaşabileceği bir blog oluşturdum. Bazı siteler o kadar aç gözlü ve kullanıcılar o kadar korsan odaklı ki 1 kuruş bile katkısı olmadı. Gerçi amacımda para kazanmak değil, insanları korsandan uzak tutmaktı.

Anladığım kadarıyla bu işlerde bot kullanarak kullanıcı google veya yandex v.b. yerlerde bir arama yaptığında kendine yönlendiren yapay zekalar var. Parayı ancak bilinen bir grupla v.s. tanınır hale gelirsen para kazanabileceğini düşünüyorum. Tıpkı canlı yayın platformlarında olduğu gibi bilinen, popüler bir gruba dahil olup oradan yükselebileceğini düşünüyorum. Diğer türlü insanların tanımadığı birisinin futbol hakkında düşüncelerini kim? Neden merak etsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı