R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, benim bir blog adresim var ve ben ona WordPress teması eklemek istiyorum. Nasıl eklerim, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2015
Arkadaşlar merhaba, benim bir blog adresim var ve ben ona WordPress teması eklemek istiyorum. Nasıl eklerim, yardımcı olur musunuz?
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 16 Mart 2015 #2 Ftp dosya yolu üzerinden temanı atacaksan "wp-content>themes" içerisine atıp Wordpress panelinden temayı etkinleştirebilirsin. Yada "Görünüm>Temalar" kategorisine girip "Yeni ekle>Tema Yükle" seçeneği ile yükleyebilirsin.
Ftp dosya yolu üzerinden temanı atacaksan "wp-content>themes" içerisine atıp Wordpress panelinden temayı etkinleştirebilirsin. Yada "Görünüm>Temalar" kategorisine girip "Yeni ekle>Tema Yükle" seçeneği ile yükleyebilirsin.