Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Ekim 2023 #1 Blogger tasarımı için hazır tema indirmiştim. Düzenleme yaparken sayfalar kısmını kaldıramıyorum, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-28 000540.png 36,6 KB · Görüntüleme: 58
Blogger tasarımı için hazır tema indirmiştim. Düzenleme yaparken sayfalar kısmını kaldıramıyorum, ne yapmalıyım?
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #2 Elinizde HTML kodu varsa navlist classına sahip olan ul i silin.
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Ekim 2023 #3 diocletian dedi: Elinizde HTML kodu varsa ul in altındaki navlisti silin. Genişletmek için tıkla... Uhh bir deniyeyim dosyalarda vardır belki.
diocletian dedi: Elinizde HTML kodu varsa ul in altındaki navlisti silin. Genişletmek için tıkla... Uhh bir deniyeyim dosyalarda vardır belki.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #4 Cherii dedi: Uhh bir deniyeyim dosyalarda vardır belki. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenledim tekrar okursanız iyi olur.
Cherii dedi: Uhh bir deniyeyim dosyalarda vardır belki. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenledim tekrar okursanız iyi olur.
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Ekim 2023 #5 diocletian dedi: Mesajı düzenledim tekrar okursanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir metibn var. Dosya Ekleri zsasfsadfasd.png 57,9 KB · Görüntüleme: 52
diocletian dedi: Mesajı düzenledim tekrar okursanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir metibn var.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #6 Cherii dedi: Böyle bir metibn var. Genişletmek için tıkla... Style.CSS dosyasına girmişsiniz HTML uzantılı dosyasına girmeniz lazım.
Cherii dedi: Böyle bir metibn var. Genişletmek için tıkla... Style.CSS dosyasına girmişsiniz HTML uzantılı dosyasına girmeniz lazım.
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Ekim 2023 #7 diocletian dedi: Style.CSS dosyasına girmişsiniz HTML uzantılı dosyasına girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Site açılıyor onda ama.
diocletian dedi: Style.CSS dosyasına girmişsiniz HTML uzantılı dosyasına girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Site açılıyor onda ama.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #8 Cherii dedi: Site açılıyor onda ama. Genişletmek için tıkla... Hocam siz template i nasıl indirdiniz? Klasörse resmini atar mısınız?
Cherii dedi: Site açılıyor onda ama. Genişletmek için tıkla... Hocam siz template i nasıl indirdiniz? Klasörse resmini atar mısınız?
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Ekim 2023 #9 buyrun; @diocletian Dosya Ekleri wth.png 13,1 KB · Görüntüleme: 39
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #10 Cherii dedi: Buyurun; @diocletian Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi açtığınız 2 mi 3 mü?