Blogger hosting olarak kullanılır mı?

Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, ben web sitesi açmak istiyorum. Forum ve film indirme tarzı, sadece link kısaltmaları ile.
Blogger'ı hosting olarak kullanabilir miyim? Eskiden bir keresinde yapmıştım, sadece domain alarak ama o zamanı pek hatırlamıyorum. Aynı şey geçerli midir halen ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?
Domaini Blogger'a bağlasam veya herhangi bir fazla lükse fazlasıyla alana gerek olmayacak başlangıç için kendimce bir hosting bulamaz mıyım?

Blogger´ın amacı hosting hizmeti sağlamak değil. Ücretsiz blog hizmeti sunmak. Bunu da hosting hizmeti olarak düşünebilirsin ve domain bağlayabilirsin ama forum yazılımlarını (vBulletin, XenForo, MyBB vs. gibilerini) kuramazsın. Ayrıca “film indirme” derken kastın eğer korsan filmler ise bunları da paylaşamazsın. Korsan içerikleri Blogger servisi üzerinden paylaşmak yasaktır.

Yok korsan değil. Açıkçası Türkçe alt yazılı animeleri sezon olarak indirme linklerini koyacağım.(bunun korsana giriceğiniz sanmıyorum.)

Yok korsan değil. Açıkçası Türkçe alt yazılı animeleri sezon olarak indirme linklerini koyacağım. Bunun korsana giriceğiniz sanmıyorum.
Girmez olur mu? Korsana girer elbette. Anime ve mangalar hayır amacıyla üretilmiyor ki. Hepsinin yapımcı şirketleri, telif hakkı sahipleri falan var. Animeler sinemalarda, TV´lerde ya da dijital ortamlarda pazarlanan diğer filmlerden, dizilerden ya da animasyonlardan farklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…