Blogger İle Başarılı Olabilir Miyim?

Xion

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Google'ın blog hizmeti olan blogger ile bir blog yazmaya başlasam tutar mı? Yani istediğim performansı alabilir miyim? Yoksa illaki .com/net/org domain'im mi olması gerek?

Blogger kullanarakta iyi işler yapabilirsin ama .com/.net/.org ile biten kısa bir domain daha akılda kalıcı olur.

Yıllık 20 lira gibi bir fiyata domain satın alıp, onu bloggere bağlayabilirsin. Kalıcı bağlantı açısından aklıda kalıcı olur. Ve neden başarılı olmayasın?

İstediğin performansı alabilirsin. İlk sırada çıkan bir sürü Blogger site var. Domain alarak .com yada .net yapman daha iyi olur.

Bence, hemen domain almak yerine bu işe bloggerda başlamalısın. Bi aralar ben de bloggerle uğraşmıştım fakat 1-2 aya sıkılıp bırakmıştım. Baktın sıkılmıyosun zaten domain alarak blogundaki yayınları sitene aktarabilirsin. Amacık kar etmekse, arkadaşımın bloggerden 60 dolar kazandığına tanık oldum

Eger bu isleri iyi biliyorsan bloggerda basarili olabilirsin.Ama tavsiyem akilda kalici olmasi icin domain alip blogunla birlestirsen bircok insanin aklinda kalmasini saglar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…