Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.028 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar bu şekilde kaydet diyorum fakat logo değişmiyor.
Çözüm 4 4 453476 10 Aralık 2021 Pigeon Lord dedi: Nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar.
Pigeon Lord dedi: Nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Aralık 2021 #2 Geçmişi silin. O icon geçmişi sildikten sonra geliyordu bende. Artı 0 Eksi
KS KS Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.028 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #3 453476 dedi: Geçmişi silin. O icon geçmişi sildikten sonra geliyordu bende. Genişletmek için tıkla... Nasıl silerim? Artı 0 Eksi
453476 dedi: Geçmişi silin. O icon geçmişi sildikten sonra geliyordu bende. Genişletmek için tıkla... Nasıl silerim?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Aralık 2021 #4 Pigeon Lord dedi: Nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar. Artı 0 Eksi Çözüm
Pigeon Lord dedi: Nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar.
KS KS Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.028 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #5 453476 dedi: Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben de blogger geçmişinden bahsediyorsunuz sanmıştım Edge kullanıyorum, buradan silerim şimdi. 453476 dedi: Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum çalıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
453476 dedi: Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben de blogger geçmişinden bahsediyorsunuz sanmıştım Edge kullanıyorum, buradan silerim şimdi. 453476 dedi: Tarayıcı ayarlarından silebilirsiniz. Google Chrome kullanıyorsunuz galiba. Ayarlara girin, ayarlarda arama kısmına "geçmiş" yazın, çıkar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum çalıştı.