Blogger'a üyelik sistemi nasıl kurulur?

draque

Hectopat
Herkese selam arkadaşlar bir blog kurmuştum 1 yıl önce blogu çok geliştirdim eskisine hiç benzemiyor. Ancak Blogger'a bazı web sitelerinde yapılan sıkça sorulan soruların açılır menülü halini yapmak istiyorum.

2. Blogger'a üyelik sistemi nasıl kurulur? Hiçbir yerde bulamadım. Kodlarını yazmasını da bilmiyorum maalesef.

3. Web sitesi açılınca ekrana uyarı resimleri ekliyorlar ve boş bir yere tıklayınca da resim yok oluyor.

Bu söylediklerimin kodlarını yazamadım. Hazır kodda bulamıyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Blogger´da maalesef Wordpress, Oxwall, Drupal, phpBB, MyBB ya da SMF yazılımlarında olduğu gibi üyelik sistemi kuramazsınız. Bunun için kendinize ait bir alan adı ve hosting satın alıp kendi sitenizi açabilir ve yukarıda saydığım yazılımlardan birisini kurabilirsiniz.

Peki WordPress sitesini nasıl açabilirim? Bunun ile ilgili videolar izledim ancak başka yazılımlarda gerekiyormuş bunun için. Bilginiz var mı?

Peki WordPress sitesini nasıl açabilirim? Bunun ile ilgili videolar izledim ancak başka yazılımlarda gerekiyormuş bunun için. Bilginiz var mı?

Bir alan adı ve hosting satın alarak kendi WordPress sitenizi oluşturabilirsiniz. Bütün süreçleri buraya tek tek yazmak uzun olacağından Google´dan WordPress´in nasıl kurulduğunu araştırarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…