Çözüldü Blogger'da AdSense kodu nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
Başlığın çok güzel olduğundan emin değilim.

Blogger sitemde AdSense başvuru yaptım bana siteme bir HTML kodu eklememi istediler.

Kodu /head ve head kodlarının arasına eklemem gerekiyor fakat bende /head kodu yok sadece head kodu var ne yapmam gerekiyor?

AdSense kodu eklenmeden önceki örnek HTML sayfası

HTML:
<Html>

<Head>

Burası sayfanın başıdır.

<Title>örnek HTML sayfası</title>

</Head>(bende yok)

<Body>

Burası sayfanın gövdesidir.

</Body>

</Html>

AdSense kodunun <head> etiketine eklenmiş olduğu örnek HTML sayfası

HTML:
<Html>

<Head>

<Script data-ad-Client="ca-PUB-1234567890123456" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

Burası sayfanın başıdır.

<Title>örnek HTML sayfası</title>

</Head>/bende yok)

<Body>

Burası sayfanın gövdesidir.

</Body>

</Html>

Kod.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olabilir. Gördüğüm kadarıyla sayfaya sağ tıklayıp kaynak kodlarını açmışsınız fakat orada yapacağınız değişiklik geçici olacaktır. Asıl değişikliği bloggerda yapmalısınız. Blogger'da head nasıl değiştirilir bilmiyorum. Fakat headin tamamlayıcısı var.
Hm. Buldum.
1622048834070.png
Kod satırına gelin ve ctrl+f yapın, ardından kutucuğa </head> yazın ve bir üst satırına yapıştırın. Eğer bitişi (</head>) bulamazsanız başlangıcın (<head>) bir satır altına yerleştirin.

F3 ile aratınca çıkmaması normal mi?
Eki Görüntüle 1042216
"/Head" değil </head>.

Olabilir. Gördüğüm kadarıyla sayfaya sağ tıklayıp kaynak kodlarını açmışsınız fakat orada yapacağınız değişiklik geçici olacaktır. Asıl değişikliği bloggerda yapmalısınız. Blogger'da head nasıl değiştirilir bilmiyorum. Fakat headin tamamlayıcısı var.
Hm. Buldum.
1622048834070.png

Çözüm
Kod satırına gelin ve CTRL+F yapın, ardından kutucuğa </head> yazın ve bir üst satırına yapıştırın. Eğer bitişi (</head>) bulamazsanız başlangıcın (<head>) bir satır altına yerleştirin.

"/Head" değil </head>.

Çok teşekkürler buldum şimdi başka bir sıkıntımız var AdSense'nin bana verdiği kodu yapıştırdığımda hata veriyor. ya da şöyle sorayım bu kodu nereye yapıştıracağım? tabii bilginiz varsa.
1622049440494.png

1622049478808.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı